X میرنیوز نکس وان کلیپ ویدیاب کلیپ جدید ویدجین

تمشک دانلود | دانلود فیلم دانلود سریال دانلود آهنگ

دانلود سریال

دانلود آهنگ

دانلود فیلم

دستور پخت لازانیای خانگی

بازدید : 69 شنبه 13 مهر 1398 نظرات
دستور پخت لازانیای خانگی

طرز تهیه لازانیای متفاوت خانگی فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار

دستور پخت غذای جذاب لازانیای خانگی خوش طعم

دستور پخت لازانیای خانگی

لازانیا نوعی غذای ایتالیایی بسیار پرطرفدار و لذیذ است که در ایران نیز طرفداران پر و پا قرص خود را دارد. لازانیا انواع متفاوتی دارد و معمولا در فر درست می شود. در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه یک لازانیای خانگی خوشمزه با سس سفید را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن طرز تهیه این غذا به ادامه مطلب مراجعه کنید…

لازانیای خانگی

مواد لازم برای تهیه سس سفید:

– آرد سفید 2 تا 3 قاشق غذاخوری

– کره 50 گرم

– شیر به میزان لازم

– نمک و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه مایه میانی:

– گوشت چرخ کرده 300 گرم

– قارچ 200 گرم

– پیاز 3 یا 4 عدد متوسط

– رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

– فلفل دلمه ای به میزان دلخواه

– پنیر پیتزا به میزان دلخواه

– خمیر لازانیا

– نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

 

نکته: این میزان مواد اولیه را می توانید با توجه به تعداد افراد زیاد یا کم کنید.

 

طرز تهیه سس لازانیا:

ابتدا آرد را با کره تفت می دهیم تا کمی رنگ آرد تغییر کند سپس شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا زمانی که به غلظت مناسب برسد و رقیق شود در نهایت نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تا سس سفید ما آماده شود.

 

طرز تهیه مایه میانی لازانیا:

ابتدا پیاز ها را خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند (دقت کنید که اگر روغن پیازها زیاد باشد حتما باید روغن اضافه آن ها را بگیرید) گوشت و نمک را به پیاز ها اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم سپس فلفل و ادویه های دلخواه را به آن اضافه می کنیم در این مرحله قارچی که از قبل خرد کرده و تفت داده ایم را به گوشت اضافه کرده و با هم تفت می دهیم، در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی و یا گوجه فرنگی میکس شده را اضافه می کنیم ( اگر از گوجه میکس شده استفاده می کنید باید اجازه دهید تا آب گوجه کاملا تبخیر و کشیده شود) در نهایت فلفل دلمه ای خرد شده را به این ترکیب اضافه می کنیم.

 

نکته: در این مرحله می توانیم سس سفیدی که از قبل آماده کرده ایم را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنیم تا به خورد مایه گوشتی برود و یا اینکه به صورت جداگانه استفاده کنیم که این مورد به دلخواه شما می باشد.

 

حال در مرحله بعدی در ظرفی بزرگ به میزان لازم آب ریخته و اجازه می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس کمی نمک و روغن در آب جوش ریخته و ورقه های لازانیا را در آن گذاشته تا کمی نرم شوند (این زمان بسته به نوع ورقه های لازانیا می تواند تغییر کند) سپس ورقه ها را با آب سرد آبکش کرده و برای جلوگیری از چسبیدن آن ها به یکدیگر روی دستمالی تمیز یا ظرفی بزرگ آن ها را پهن می کنیم. حال در ظرفی نچسب که کف آن را از قبل با کره چرب کرده ایم اولین لایه لازانیا را مرتب چیده و روی آن کمی پنیر پیتزا می ریزیم، سپس مایه گوشتی که از قبل آماده کرده ایم را روی آن ریخته و به خوبی پخش می کنیم (اگر سس سفید را با مایه مخلوط نکرده اید در این مرحله از سس سفید روی مواد ریخته و پخش کنید) سپس از پنیر پیتزا روی مواد ریخته و یک لایه از ورقه های لازانیا را روی آن می چینیم و دوباره به میزان دلخواه پنیر پیتزا می ریزیم تا لایه ها از هم جدا نشوند و تمامی این مراحل را تا آخرین لایه تکرار می کنیم.

حال ظرف لازانیا را در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم و بعد از این مرحله با روشن کردن گریل اجازه می دهیم تا به مدت 10 دقیقه لایه رویی لازانیا نیز طلایی رنگ شود اما باید دقت کنید تا لازانیای شما نسوزد. در نهایت لازانیا را از فر خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان


جدید ترین مطالب

طراحی شده توسط سید محمد میرعالی