نحوه پخت تست مرغ کنجدی یک غذای فست فودی فوق العاده خوشمزه
آموزش تست مرغ کنجدی فوق العاده خوش طعم و دلچسب
فست فود یا غذای فوری عنوانی است برای غذاهایی که به سرعت طبخ و آماده میشوند. انواع ساندویچ به ویژه همبرگر از فست فودهای رایج هستند. فست فود در مورد غذاهای خانگی به کار نمیرود بلکه بیشتر اشاره به غذاهایی میکند که در رستورانها تهیه میشوند. در ایران نیز انواع فست فود ها به ویژه پیتزا از طرفداران زیادی برخوردار است. در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه تست مرغ کنجدی را آموزش دهیم. برای دیدن آموزش این غذای خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…
آموزش آشپزی
مواد لازم برای تهیه تست مرغ کنجدی:
سیر ۲ حبه
ران مرغ ۱ عدد
سینه کامل مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه رنده شده ۱ عدد
کنجد به میزان لازم
هویج رنده شده ۱ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
نان تست به میزان لازم
جعفری خورد شده ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و آویشن هر کدام نصف قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه تست مرغ کنجدی:
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس سیر را هم رنده کنید .حال مرغ ها را که از استخوان جدا شده همراه با پیاز و سیر و ادویه ها و نمک داخل چرخ گوشت چرخ کنید. در این مرحله ترکیب حاصله را با فلفل دلمه ای رنده شده، جعفری و هویج مخلوط کنید. کناره های نان تست رو برش داده و جدا کنید. از مواد مرغ یک لایه که نه نازک و نه ضخیم باشد روی نان بمالید و سپس داخل کنجد زده و به هر شکلی که خواستید برش بزنید و در نهایت داخل روغن داغ سرخ کنید. تست مرغ کنجدی ما آماده است و می توانید آن را با انواع سس سرو کنید. نوش جان
نکات مهم:
- دقت کنید که هنگام سرخ کردن نان تست آن را از سمتی که مواد مرغ را گذاشته اید سرخ کنید.
- هنگامی که نان تست را از روغن خارج کردید آن را از سمتی که مرغ قرار دارد بر روی دستمالی تمیز گذاشته تا روغن اضافی جذب دستمال شود و به خورد نان تست نرود .
منبع: دوستی ها