روش آماده سازی دسر سوهان فوق العاده خوش طعم و بسیار آسان
طرز تهیه دسر سوهان سنتی و پرطرفدار ایرانی
سوهان نوعی شیرینی سنتی ایرانی است که از جوانه گندم تهیه می شود. سوهان به شکل های مختلفی مانند سوهان عسلی، سوهان کنجدی، سوهان حلوایی، سوهان بادامی، سوهان گزی، سوهان لقمه، سوهان کرهای، سوهان پشمکی و غیره تولید و عرضه می شود. سوهان قم معروف ترین سوهان در ایران است. در این مطلب قصد داریم تا نحوه درست کردن دسر سوهان را آموزش دهیم. هم اکنون برای دیدن آموزش این دسر خوشمزه و پرطرفدار به ادامه مطلب مراجعه کنید…
آموزش دسر سنتی ایران
مواد لازم برای تهیه دسر سوهان:
زرده تخم مرغ 3 عدد
آرد گندم 100 گرم
پودر جوانه گندم 30 گرم
پودر شکر 100 گرم
آب سرد 2 پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
پودر هل 1 قاشق مربا خوری
کره ذوب شده 100 گرم
روش آماده سازی دسر فوق العاده خوش طعم و بسیار آسان
طرز تهیه دسر سوهان:
ابتدا تخم مرغ ها را کمی با همزن می زنیم سپس پودر شکر و کره ذوب شده را به آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم. در این مرحله داخل یک ظرف بزرگ دو لیوان آب ریخته، آرد و پودر جوانه گندم را به آن اضافه کرده و خوب به هم می زنیم تا یک دست شود سپس داخل تابه ریخته و روی حرارت می گذاریم و مرتب به هم می زنیم تا کمی غلیظ شود در مرحله بعدی زعفران را به آن اضافه کرده و درنهایت موادی که کنار گذاشته بودیم به آن اضافه و مرتب به هم می زنیم. پنج دقیقه قبل از این که دسر ما آماده شود پودر هل را اضافه می کنیم. دسر ما آماده است. نوش جان
نکته: زمان آماده شدن این دسر نیم ساعت می باشد.
منبع: دوستی ها