X میرنیوز نکس وان کلیپ ویدیاب کلیپ جدید ویدجین

تمشک دانلود | دانلود فیلم دانلود سریال دانلود آهنگ

دانلود سریال

دانلود آهنگ

دانلود فیلم

طرز تهیه باقلوای پسته

بازدید : 254 چهارشنبه 27 آذر 1398 نظرات
طرز تهیه باقلوای پسته

آموزش طرز تهیه باقلوای پسته با شیرعسل فوق العاده خوشمزه و لذیذ

نحوه آماده سازی باقلوای پسته با شیرعسل خانگی و پرطرفدار

طرز تهیه باقلوای پسته

باقلوا نوعی شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می ‌شود. باقلوا در ایران به شکل‌ های مختلف همچون لوزی، مربعی، مثلثی و لوله‌ ای و در انواع طعم‌ های پسته ای، گردویی، بادام، نارگیل و کاراملی تهیه می گردد. باقلوای ترکیه و باقلوای باکو از مشهورترین باقلواها می ‌باشند. در ایران نیز باقلوا در شهرهای کاشان، قزوین، یزد و تبریز تهیه می‌شود. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه باقلوای پسته خانگی فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…

نحوه آماده سازی باقلوا

مواد لازم:

خمیر باقلوا  500 گرم (1 بسته)

کره  150 گرم

پسته خرد شده 1  پیمانه

 

مواد لازم براى شربت:

شکر  1 پیمانه

آب  1 پیمانه

شیر عسلى  3/4  قوطى

 

طرز تهیه:

ابتدا  شکر، شیر عسلى و آب را روى حرارت ملایم گذاشته و مرتبا کف روی آن را جمع کنید تا وقتى که شروع به قل زدن کند. حال اجازه دهید تا حدود 2 الی 3 دقیقه با شعله ملایم  بجوشد و کمى غلیظ تر شود. سپس از روى حرارت برداشته تا کاملا خنک شود. در این مرحله، کره ى آب شده را با برس، کف ظرف مورد نظر بمالید سپس یک ورق خمیر داخل ظرف گذاشته و دوباره روی آن کره بمالید. این کار را تا هفت لایه تکرار کرده و روی هر ورق خمیر را با برس، کره بمالید. حال پسته ى خورد شده را روی لایه هفتم ریخته و پخش کرده و با دست کمی فشار دهید و دوباره تا هفت لایه خمیر را مانند قبل کره مال کرده و روی مواد میانی بچینید. اکنون باقلوا را با کاتر برش زده سپس داخل فری که از یک ربع قبل با درجه ى 170 درجه گرم شده گذاشته تا زیر آن طلایى شود بعد گریل را روشن کرده تا روی باقلواها نیز طلایى رنگ شود. زمان پخت با توجه به نوع فر متفاوت است اما معمولا بین 25 الی 40 دقیقه می باشد. در نهایت وقتی  باقلواها را از فر خارج کردید شربت خنک را فورا روی آن ها بریزید. البته توجه داشته باشید که همه شربت را یکجا نریزید و در 3 مرحله آن را به باقلوا اضافه کنید. باقلوای پسته بی نهایت خوشمزه ما آماده است. نوش جان

نکته: باید بدانید که باقلوا هر چقدر بیشتر داخل شهد باقی بماند خوشمزه تر خواهد شد.

 

منبع: دوستی ها


جدید ترین مطالب

طراحی شده توسط سید محمد میرعالی